Gymnastiekvereniging ALDO
Fit-Gym

Samen bewegen, samen plezier hebben! Fit-Gym is een gezellig uurtje sporten, waarbij we de algehele conditie verbeteren, aan krachttraining doen, maar ook zorgen dat we alle spieren soepel houden. Fitter, sterker en soepeler!

De les begint met een warming-up om alle spieren los en warm te maken. Hierna gaan we door met een stukje conditietraining en krachttraining. Denk daarbij aan oefeningen voor buik-, been- en bilspieren. Voor de armspieren kunnen we ook nog gebruik maken van dumbles.

Daarnaast werken we met yoga- en pilates oefeningen. Yoga oefeningen worden met name gebruikt om lenigheid en ontspanning te bevorderen. Pilates oefeningen bevorderen kracht, coördinatie, balans, stabilisatie en lenigheid van het lichaam.

De lessen zijn op muziek en over het algemeen dynamisch en beweeglijk. Verschillende werkvormen worden gebruikt. Zo bewegen we door de hele ruimte heen, staan we in de kring, of zitten we op een matje. Het gebruik van verschillende werkvormen zorgt er voor dat we ook onze hersens uitdagen!

Fit-Gym is voor iedereen. Iedereen kan op eigen niveau werken. Heb je last van een schouder of een knie en kan je niet alles meedoen, dan kijken we samen naar alternatieve oefeningen. Kom eens langs, doe gewoon een keertje lekker een proefles mee en ervaar zelf hoe leuk de Fit-Gym is!
De eerste twee lessen zijn gratis.

De les wordt gegeven op donderdagavond in de kleine zaal van De Nieuwhof, Rivierweg 1, Westervoort.

Lestijd
DagTijdstip
Donderdag19.15 – 20.15

Claudia de la Croix
Technische leiding
Laatste nieuws
Agenda