Gymnastiekvereniging ALDO
Meisjes- en jongensgym

Op een leuke en speelse manier allerlei nieuwe dingen oefenen zoals springen, zwaaien, duikelen, koprollen, klimmen, balanceren enz.

En samen met andere kinderen allerlei leuke spelletjes doen.

Spelen en bewegen is belangrijk voor meisjes en jongens. Zij vinden het heerlijk om te klimmen, klauteren, rollen enzovoort. Al spelend oefenen kleuters de hele dag hun lijf. "Kijk eens wat ik kan" of "Ik kan al huppelen". Ze hebben er veel plezier in en vinden steeds weer nieuwe dingen uit.

Gym is goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen en stimuleert op een veilige en leuke manier hun ontwikkeling. Tijdens de lessen leren ze klimmen, klauteren, springen, gooien, mikken, touwzwaaien, koprollen enz. Zowel de fijne als de grove motoriek komen aan de orde, evenals het inschatten van afstand, diepte en hoogte.
En het leuke aan een gymnastiekgroepje is dat de kinderen leren rekening te houden met elkaar (pas beginnen als je aan de beurt bent, elkaar helpen). Dit alles draagt bij aan meer zelfvertrouwen en fysieke en sociale ontwikkeling.

Wij geven onze lessen op een speelse en uitdagende manier. De lessen zijn heel gevarieerd. Veiligheid en sporten met plezier staat voorop. Er wordt gebruik gemaakt van klein materiaal zoals hoepels, ballen en touwen maar ook groot materiaal zoals de brug, de balk enz.
Bij onze lessen zorgen wij er voor dat elk kind zich optimaal in zijn/haar eigen tempo kan ontwikkelen.

Lijkt het je leuk om het eens te proberen? Kom dan eens kijken of kom langs voor een proefles.
De eerste twee lessen zijn gratis.

De les worden gegeven op woensdag in de grote zaal van De Nieuwhof, Rivierweg 1, Westervoort.

Lestijd
WoensdagGroep
14.30 – 15.305 - 8 jaar

Chloé Legros
Technische leiding
Laatste nieuws
Agenda