Gymnastiekvereniging ALDO

Sponsoring


ALDO organiseert naast de lessen veel leuke activiteiten.
Gymnastiekvereniging ALDO geeft wekelijks trainingen aan de genoemde groepen en maakt het mogelijk dat de selectiedames mee kunnen doen aan de KNGU-wedstrijden. Elk selectiemeisje doet mee aan minimaal 3 wedstrijden per jaar. De dansgroep voor tieners treedt regelmatig op bij verschillende evenementen.

Daarnaast organiseert de vereniging leuke activiteiten zoals de DEMO-DOE-DAG, de clubkampioenschappen, het Sinterklaasfeest, een kamp etc. Tijdens de ouder-peutergymlessen zijn er speciale themalessen en de Opa & Oma Kijkdag. Om zich te promoten geeft ALDO open lessen tijdens de Nationale Sportweek, organiseren we extra activiteiten tijdens de Kindervakantieweek en presenteert de vereniging zich bijvoorbeeld tijdens de Kerstmarkt, de Verenigingsmarkt en de open dag van het Nieuwhof.

We hebben extra inkomsten nodig voor sportkleding
Al die genoemde activiteiten worden betaald met de inkomsten van de vereniging: ALDO krijgt van elk lid contributie en van de gemeente een subsidie. Maar dat is niet genoeg om alles te kunnen bieden wat gewoon bij een turnvereniging hoort. We hebben voor het volgende extra financiŽle steun nodig:
Bijkomend probleem is dat de kosten van bijvoorbeeld de zaalhuur steeds toenemen. En dat het steeds moeilijker wordt om vrijwilligers te werven om jurylid te worden, waardoor ALDO hogere kosten maakt om deel te nemen aan wedstrijden. Het verhogen van de contributie is het laatste dat ALDO wil. Want iedereen moet kunnen meedoen aan gymsport. Zonder hulp van sponsoren kan ALDO niet verder vooruit.

Wat kunt u doen voor ALDO? Sponsoren! Om voldoende inkomsten te generen heeft ALDO een aantal sponsorpakketten samengesteld. Zo kunt u als sponsor kiezen wat bij uw budget en doelstellingen past. Uw eigen idee is ook heel welkom, elke financiŽle steun helpt de vereniging weer vooruit.

Mocht u ALDO willen sponsoren, neem dan contact op met penningmeester Peter Janssen (tel. 026 311 4874 of E-mail).