Gymnastiekvereniging ALDO
Meisjesturnen

Radslagen en salto's maken, balk- en brugoefeningen doen of gewoon lekker gymmen?
Kom turnen bij ALDO en leer de turnoefeningen waarmee Sanne Wevers Olympisch kampioen is geworden. Misschien sta jij daar ook een keer!

Ieder meisje kan turnen. Je hoeft niet gelijk een ster te zijn, als je er maar plezier in hebt! Wanneer je bezig gaat met handstanden en salto's, dan is dat al turnen. En door te trainen wordt je steeds leniger, soepeler en beter.

Iedereen turnt op zijn eigen niveau, waardoor je altijd bezig bent met het uitbreiden van je eigen kunnen. Je leert de basisvaardigheden zoals springen, balanceren, zwaaien en draaien en je leert turnonderdelen zoals koprol, radslag, arabier, handstand, ringzwaaien, balanceren op de balk, zwaaien aan de brug. De turntoestellen die hierbij worden gebruikt zijn balk, brug ongelijk, lange mat en kast/pegasus.

Lijkt het je leuk om het eens te proberen? Kom dan eens kijken of kom langs voor een proefles en ervaar zelf hoe leuk meisjesturnen kan zijn. De eerste twee lessen zijn gratis.

Als je meedoet aan demonstraties en wedstrijden, moet je wel het clubtenue dragen. Dit kan je via ALDO bestellen. Kijk voor het bestelformulier bij Informatie onder het kopje clubtenue.

De lessen worden gegeven op woensdag in de grote zaal van De Nieuwhof, Rivierweg 1, Westervoort.

Lestijden
WoensdagGroep
15.30 – 16.30Meisjes turnen 8-10 jaar
16.30 – 17.30Meisjes turnen 10-16 jaar

Inge de Wit
Technische leiding 8-10, 10-16 jaar
Laatste nieuws
Agenda